REMPUR 80 Kyselina mléčná
PRINCIP PŮSOBENÍ |
Kyselina mléčná má široké uplatnění ve všech oborech potravinářského průmyslu jako prostředek pro úpravu pH a chuti, ale pro své dobré bakteriostatické účinky i jako prostředek na prodloužení trvanlivosti potravin.
Specifikace | ||
Regulátor pH a chuti potravinářských výrobků | ||
L(+) kyselina mléčná je přírodní, organická kyselina vyskytující se přirozeně v různých potravinách (např. maso, pivo). Pro svoje vlastnosti - vysoká izomerní čistota - fysiologický ráz a netoxičnost - kapalná forma - mírná a příjemná chuť i vůně - konzervační vlastnosti se kyselina mléčná stala běžně používaným prostředkem v potravinářské výrobě. Jejími hlavními funkcemi je okyselování, dodávání příchuti a konzervace. REMPUR 80 má velmi široké použití všude tam kde je potřeba udržet mikrobiologickou čistotu nebo upravit pH potraviny. - pivovarnictví – úprava pH piva - pekařský průmysl – úprava pH pečiva - cukrovinkářský průmysl -výroba fondánových cukrovinek - nápojářský průmysl - úprava pH limonád a ovocných džusů a v řadě dalších potravinářských aplikací jako jsou výroba džemů, sirupů, ovocných konzerv, některých mlékárenských výrobků a v neposlední řadě v masném průmyslu. |
||
Složení: | Kyselina mléčná | E 270 |
Vzhled: | Čirá kapalina, bezbarvá až nažloutlá | |
Minimální trvanlivost: | 2 roky od data výroby uvedeného na obale | |
Skladování: | V původních uzavřených obalech | |
min. teplota skladování +5°C | ||
max. teplota skladování +25°C | ||
bez přístupu světla | ||
Balení: | uzavíratelný plastový kontejner 10kg, 25kg, 1300kg |
Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
tel.: | +420 482 317 147 |
tel./fax | +420 485 151 185 objednávky |
mobil: |
+420 602 411 089 objednávky |
e-mail: |
|
web: | www.remimb.cz |