REMSAL 60 Laktát sodný
PRINCIP PŮSOBENÍ: Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku mléčnanových iontů. |
Dnes již klasický přípravek na prodloužení trvanlivosti masných a cukrářských výrobků. Laktát sodný působí příznivě i na organoleptické vlastnosti výrobků.
Specifikace | ||
Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků | ||
REMSAL 60 je vhodný pro aplikace v masné výrobě. REMSAL 60 snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají bakteriostatické účinky.. |
||
Složení: | Mléčnan sodný | E 325 |
Vzhled: | Čirá, bezbarvá kapalina, slabě olejovitá, slabá charakteristická vůně | |
Minimální trvanlivost: | 2 roky od data výroby uvedeného na obale | |
Skladování: | V původních uzavřených obalech | |
min. teplota skladování +5°C | ||
max. teplota skladování +25°C | ||
bez přístupu světla | ||
Balení: | uzavíratelný plastový kontejner 12kg, 30kg, 1300kg |
Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
tel.: | +420 482 317 147 |
tel./fax | +420 485 151 185 objednávky |
mobil: |
+420 602 411 089 objednávky |
e-mail: |
|
web: | www.remimb.cz |