REMSAL DUO

PRINCIP PŮSOBENÍ:

Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku mléčnanových iontů.


Přípravek na prodloužení trvanlivosti, cukrářských, masných a lahůdkářských výrobků.Tento výrobek má neutrální pH a díky sníženému obsahu sodíku i potlačenou slanou chuť. Z těchto důvodů je vhodný zejména pro cukrářské aplikace a dietetické výrobky.

 

Specifikace  
  Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků

REMSAL DUO je vhodný pro aplikace v lahůdkářské a cukrářské výrobě.

REMSAL DUO snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají baktericidní a fungicidní účinky. Proto je REMSAL DUO schopen ničit mikroorganizmy obsažené ve výrobku. Obsah sodíku je v REMSAL DUO snížen, proto je výrobek vhodný pro ošetření výrobků kde se snížený obsah sodíku vyžaduje ať z chuťových nebo dietních důvodů.

Výrobek REMSAL DUO  doporučujeme kombinovat s použitím výrobku REMPUR SK na ošetření surovin a sanitaci.

 
Složení: Mléčnan sodný E 325
  Mléčnan draselný E 326
     
Vzhled: Čirá kapalina, bezbarvá až nažloutlá, slabě olejovitá, slabá charakteristická vůně
Minimální trvanlivost: 2 roky od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  bez přístupu světla
Balení: uzavíratelný plastový kontejner 12kg,  30kg,  1300kg

 

 

^