REMSAL H+ White
Přípravek působí na principu snížení pH a specifického působení iontů organických kyselin na mikroorganismy. |
Sypký přípravek pro široké použití v cukrářské a lahůdkářské výrobě. Je vhodný pro úpravu pH a chuti finálního výrobku i ošetření choulostivých surovin. Obsahuje antioxidační složku.
Specifikace | ||
Regulátor pH a chuti potravinářských výrobků | ||
Úprava pH a chuti potravinářských výrobků |
||
Složení: | Kyselina citronová | E 330 |
Kyselina jablečná | E 296 | |
Kyselina vinná | E 334 | |
Chlorid sodný | ||
Vzhled: | jemný bílý prášek | |
Minimální trvanlivost: | 1 rok od data výroby uvedeného na obale | |
Skladování: | V původních uzavřených obalech | |
min. teplota skladování +5°C | ||
max. teplota skladování +25°C | ||
relativní vlhkost vzduchu < 60% | ||
bez přístupu světla | ||
Balení: | karton 5 x 5kg = 25kg |
Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
tel.: | +420 482 317 147 |
tel./fax | +420 485 151 185 objednávky |
mobil: |
+420 602 411 089 objednávky |
e-mail: |
|
web: | www.remimb.cz |