REMSAL M
PRINCIP PŮSOBENÍ: Přípravek působí na principu snížení vodní aktivity a bakteriostatických účinku iontů organických kyselin. |
Sypký přípravek pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků. Osvědčený pro výrobu masných polotovarů. Obsahuje složky podporující kvalitu a stabilitu vybarvení.
Specifikace | ||
Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků | ||
REMSAL M je přípravek vhodný pro aplikace v masné výrobě. Bakteriostatické a antioxidační účinky složek se vhodně doplňují, tím zajišťují prodloužení trvanlivosti a čerstvého vzhledu potravinářských výrobků. |
||
Složení: | Citronany | E 331 |
Octan sodný | E 262 | |
Askorbát sodný | E 301 | |
Kyselina askorbová | E 300 | |
Chlorid sodný | ||
Vzhled: | jemný bílý prášek | |
Minimální trvanlivost: | 2 rok od data výroby uvedeného na obale | |
Skladování: | V původních uzavřených obalech | |
min. teplota skladování +5°C | ||
max. teplota skladování +25°C | ||
relativní vlhkost vzduchu < 60% | ||
bez přístupu světla | ||
Balení: | karton 5 x 5 kg = 25 kg |
Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
tel.: | +420 482 317 147 |
tel./fax | +420 485 151 185 objednávky |
mobil: |
+420 602 411 089 objednávky |
e-mail: |
|
web: | www.remimb.cz |