REMSAL VK

Přípravek na prodloužení trvanlivosti masných, lahůdkářských a cukrářských výrobků, vyznačující se mírně slanou chutí a slabě kyselým pH (5,5 - 6,0 ). Jeho vynikající vlastnosti se projevily zejména při ošetření masných výrobků z kategorie polotovarů (bílá klobása, mletá sekaná…)

Specifikace  
  Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků

REMSAL VK je vhodný pro aplikace v lahůdkářské , masné a cukrářské výrobě.

REMSAL VK snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají baktericidní a fungicidní účinky. Proto je REMSAL VK schopen ničit mikroorganizmy již ve výrobku obsažené.

Výrobek REMSAL VK doporučujeme kombinovat s použitím výrobku REMPUR SK na ošetření surovin a sanitaci.

 
Složení: Mléčnan sodný E 325
  Kyselina mléčná E 270
     
Vzhled: Čirá kapalina, bezbarvá až nažloutlá, slabě olejovitá, slabá charakteristická vůně
Minimální trvanlivost: 2 roky od data výroby uvedeného na obale
Skladování: V původních uzavřených obalech
  min. teplota skladování +5°C
  max. teplota skladování +25°C
  bez přístupu světla
Balení: uzavíratelný plastový kontejner 12kg,  30kg,  1300kg

 

^