REMSAL VK
Přípravek na prodloužení trvanlivosti masných, lahůdkářských a cukrářských výrobků, vyznačující se mírně slanou chutí a slabě kyselým pH (5,5 - 6,0 ). Jeho vynikající vlastnosti se projevily zejména při ošetření masných výrobků z kategorie polotovarů (bílá klobása, mletá sekaná…)
Specifikace | ||
Přípravek na prodloužení údržnosti potravinářských výrobků | ||
REMSAL VK je vhodný pro aplikace v lahůdkářské , masné a cukrářské výrobě. REMSAL VK snižuje vodní aktivitu, čímž zamezuje růstu mikroorganizmů, jeho složky mají baktericidní a fungicidní účinky. Proto je REMSAL VK schopen ničit mikroorganizmy již ve výrobku obsažené. Výrobek REMSAL VK doporučujeme kombinovat s použitím výrobku REMPUR SK na ošetření surovin a sanitaci. |
||
Složení: | Mléčnan sodný | E 325 |
Kyselina mléčná | E 270 | |
Vzhled: | Čirá kapalina, bezbarvá až nažloutlá, slabě olejovitá, slabá charakteristická vůně | |
Minimální trvanlivost: | 2 roky od data výroby uvedeného na obale | |
Skladování: | V původních uzavřených obalech | |
min. teplota skladování +5°C | ||
max. teplota skladování +25°C | ||
bez přístupu světla | ||
Balení: | uzavíratelný plastový kontejner 12kg, 30kg, 1300kg |
Kontakty
Provozovna:
Prosečská 4834/51
468 04 Jablonec nad N. 7
Proseč nad Nisou
tel.: | +420 482 317 147 |
tel./fax | +420 485 151 185 objednávky |
mobil: |
+420 602 411 089 objednávky |
e-mail: |
|
web: | www.remimb.cz |